Driftkikker @ NPS Studio 6

NL
Vanaf vandaag is Driftkikker ook te horen op de Nederlandse nationale zender NPS op het programma STUDIO 6, dit is een vijf uur durend liveprogramma met veel muziek: jazz, world & beyond, maar ook uitstapjes naar pop en klassiek. Daarnaast ook uittips, cultuurnieuws en dagelijks een recept. Iedere dag is er een muziekgast die centraal staat. De presentatie is in handen van Vincent van Engelen of Co de Kloet. / Studio 6 wordt elke werkdag uitgezonden om 14:00EN
From today Driftkikker is also to be heard on the national radio (NPS) in the Netherlands on the STUDIO 6 program, this is a five hour live radio show with lots of music: jazz, world & beyond, that also ventures to pop and classic. Also there are useful tips for going out, culture news and one daily recipe. Every day there is a music guest around whom the show spins. The presentation is in the hands of Vincent van Engelen or Co de Kloet. / Studio 6 transmits each working day from 14.00

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.