Gig @ OJV de Koornbeurs

Voldersgracht 1
2611 ET, Delft
NL
Cost: free
Description:
NL / Iets meer dan een stokoud monument gevuld met pratende en dansende mensen. De Koornbeurs is behalve een befaamd gebouw, bovenal een vereniging, een vereniging waar een bepaald gevoel bij past. Maar dit gevoel is niet alleen moeilijk te beschrijven, het is ook nog eens voor iedereen verschillend.

EN / Something more then an old monument filled with talking and dancing people. De Koornbeurs is not only famed building but a union with afeeling, but this feeling is not only difficult to describe, but as well different for everyone.

http://www.koornbeurs.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.